Själavård

Bi Gudmundsson är själavårdare och Kris-terapeut med mottagning, efter överenskommelse, i Filippis lokaler.

Läs mer om Kris, Kristna själavårdsinstitutet.

Jag erbjuder samtalshjälp när du vill ha någon att prata med om tankar, känslor och beteendemönster som du vill förändra. Det kan handla om att identifiera och reda ut trassliga tankar och känslor, att förstå vem du är och vad du vill, att arbeta med dina relationer, att ta emot tröst och läkning för själsliga sår, att bearbeta svåra händelser, att förstå din relation med Gud eller om andra själsliga eller andliga problem. Du som önskar kan få förbön. Du behöver inte ha en kristen tro för att komma för själavård.

Jag har läst olika själavårdskurser och har över tio års erfarenhet av att hjälpa människor genom samtal och förbön. Jag har en kandidatexamen i psykologi vid Lunds universitet och går en vidareutbildning som kristen terapeut med inriktning att hjälpa människor som varit utsatta för sexuella övergrepp, Isarpac.

Kontaktuppgifter till Bi:
073-214 52 00
gudmundsson.info@gmail.com
alltidhopp.se

_________________________________________________________

Söker du någon att samtala och be tillsammans med?

Markus Hector är medarbetare på Filippi. Han är utbildad teolog och har gått kortare kurser i själavård.

”De flesta dagar i veckan sitter jag på kontoret på Filippis entréplan eller på Till Livs redaktion längst uppe i huset. Hör av dig så bokar vi en tid när vi kan träffas!”
/Markus

Kontaktuppgifter till Markus:
070-831 99 09
markus.hector@filippi.nu

© 2017 Kristna Föreningen Filippi. All Rights Reserved