Nyheter

https://www.facebook.com/sandgatan

Välkommen till Filippi i vår! Läs mer om vad som väntar…

I vår kommer vi att göra ett uppehåll i vår serie om Apostlagärningarna. Istället kommer vi att få stanna till inför några av Jesu många liknelser. En av de första söndagarna kommer vi dessutom få undervisning av Filippis medarbetare Christian Sturesson kring varför Jesus överhuvudtaget väljer att tala till oss i liknelser.

Under två söndagar kommer vi att djupdyka i Efesierbrevets undervisning kring Guds vapenrustning, och på Bönsöndagen får vi glädjande nog välkomna biskop Johan Tyrberg som kommer att predika över det centrala ämnet bön. Utöver detta kommer vi i vanlig ordning få lyssna till predikningar utifrån kyrkoårets texter.

På Filippi har vi vanligtvis söndagsskola för barnen samt i veckorna kvällsbibelskola, språkkafé, barn- och ungdomsgrupper, m.m. I vår är söndagsskola och kyrkfika digitalt (se särskild info).

Givetvis kan det bli ändringar i samlingarna beroende på läget i coronapandemin. Sannolikt kommer web-sändningar av gudstjänsterna (via facebook/youtube) pågå hela våren.

Varmt välkomna att delta i våra samlingar!

Hela programmet finns här.

© 2017 Kristna Föreningen Filippi. All Rights Reserved