Gudstjänst

Kristna Föreningen Filippi firar gudstjänst varje söndag under terminstid kl. 16.30. Gudstjänsterna är hjärtpunkten i hela vår verksamhet. (mer …).

Läs mer

Filippis Språkcafé

På torsdagseftermiddagarna (kl 14-17) är Café Sandkakan öppet för personer som inte har svenska som modersmål utan håller på att lära sig språket genom SFI eller på andra sätt. Vi erbjuder dels läxhjälp och dels gemenskap och umgänge. (mer …).

Läs mer

Berea

För dig som går på högstadiet och gymnasiet finns ungdomsgruppen Berea. Berea träffas varje vecka. Jämna veckor ses vi på torsdagar och ojämna veckor träffas vi på fredagar. Vi börjar kl.19.00 och på torsdagar håller vi på till ca 21.00, på fredagar rundar vi av kvällen runt kl. 22.30. (mer …).

Läs mer

Sandkakan

Kom och ta en fika, snacka lite, gör läxan eller bara häng. Öppet för ungdomar (13-19 år) på onsdagar kl 15-18..

Läs mer

Juniorer

De som går i årskurs 1-6 träffas på Juniorerna vissa torsdagar kl. 18.00-20.00. (mer …).

Läs mer

Söndagsskola

För barnen finns söndagsskola från tre till tretton års ålder som samlas nästan varje söndag samtidigt som det är gudstjänst. (mer …).

Läs mer

Föräldra- /barngruppen

Föräldra-/barngruppen på Filippi brukar träffas på torsdagseftermiddagar antingen på Filippi eller på en lekplats. Välkommen att vara med! (mer …).

Läs mer

Hemgrupper

Filippi har ett flertal hemgrupper som utformas efter deltagarnas behov och önskemål. I hemgrupperna får man möjlighet att studera Bibeln tillsammans, samtala, umgås och be. (mer …).

Läs mer

© 2017 Kristna Föreningen Filippi. All Rights Reserved