Gudstjänst

Kristna Föreningen Filippi firar gudstjänst varje söndag under terminstid kl. 16.30. Gudstjänsterna är hjärtpunkten i hela vår verksamhet. (mer…).

Läs mer

Språk och Gemenskap

Tyvärr INSTÄLLT pga pandemin. På måndagseftermiddagarna är Café Sandkakan öppet för personer som inte har svenska som modersmål utan håller på att lära sig språket genom SFI eller på andra sätt. Vi erbjuder dels läxhjälp och dels gemenskap och umgänge. (mer…).

Läs mer

Mosaik

Tyvärr INSTÄLLT pga pandemin. Mosaik är Filippis integrationsprojekt som riktar sig främst till dem som kommit till Sverige som ensamkommande barn. Vi träffas på måndagar från kl 18:00 på Sandkakan. (mer…).

Läs mer

Berea

Träffarna hålls fn digitalt pga pandemin. Mer info finns på Bereas Facebook-sida. För dig som går på högstadiet och gymnasiet finns ungdomsgruppen Berea. Berea träffas varje vecka. Jämna veckor ses vi på torsdagar och ojämna veckor träffas vi på fredagar. Vi börjar kl.19.00 och på torsdagar håller vi på till ca 21.00, på fredagar rundar vi av kvällen runt kl. 22.30. (mer…).

Läs mer

Sandkakan

Tyvärr INSTÄLLT pga pandemin. Kom och ta en fika, snacka lite, gör läxan eller bara häng. Öppet för ungdomar (13-19 år) på onsdagar kl 15-18..

Läs mer

Juniorer

De som går i årskurs 1-6 träffas i vanliga fall på Juniorerna varannan torsdag kl. 18.00-20.15. (mer…).

Läs mer

Söndagsskola

För barnen finns söndagsskola från tre till tretton års ålder som samlas nästan varje söndag samtidigt som det är gudstjänst. För närvarande erbjuder vi digital söndagsskola live på denna länk. (mer…).

Läs mer

Föräldra- /barngruppen

Tyvärr INSTÄLLT pga pandemin. För föräldralediga finns möjlighet att träffas på Filippi på torsdagar kl 14-ca 16.30. (mer…).

Läs mer

Hemgrupper

Tyvärr INSTÄLLT pga pandemin. Filippi har ett flertal hemgrupper som utformas efter deltagarnas behov och önskemål. I hemgrupperna får man möjlighet att studera Bibeln tillsammans, samtala, umgås och be. (mer…).

Läs mer

© 2017 Kristna Föreningen Filippi. All Rights Reserved